hits

SLIK KAN DU SKAFFE DEG KLÆR HELT GRATIS.

Hei, til deg som skulle rote deg inn på bloggen min.

Husmoren har bestemt seg. Avgjørelsen er tatt og at er ordnet. Billetter bestilt.

Første august flytter vi til en holme i Atlanterhavet!

Dette gjør at vi selger alt vi har. Emma (8) og jeg skal komprimere 90 m2 pluss en stappfull bod til 12 kofferter. Det som ikke kommer inn i disse koffertene skal vi selge - nesten av alt klærne våre (med få unntak) gir vi bort --- helt gratis. Masse fint og lite brukt. Kom, kom.

 

I tillegg selges masser av inventar, leker, møbler,hesteutstyr, en haug med props fra en låvebryllup, vareprøver fra nettbutikken Evig Lykke for å nevne noe. 

 

Mer opplysninger om hvor ,hva og når finner du her: 

INFORMASJON OM GRATIS SALG

 

Sees vi? 

 

 

3 kommentarer

Freshsister

14.05.2017 kl.08:21

Oi, så utrolig spennende! Er nesten litt misunnelig. Hvor skal dere flytte hen, hva kan man leve av? Er det lov å spørre? Drømme jo selv om et slikt liv! Og bor i samme kommune som dere nå:) Kanskje vi stikker innom salget?!

Husmorskolen

14.05.2017 kl.09:21

Freshsister: Hei. kom gjerne innom salget :) En holme i Atlanterhavet hører sikkert mer spennende ut enn Gran Canaria. Emma på 8 er født der og vi har bodd der tidligere også. Elsker klima og alt øya har å by på som er så veldig mye mer enn det man ser i reisekataloger. Der leves livet ute - uten tv, med daglige soloppganger med yoga på stranden, turer i fjellet, camping i huler etc. etc - skal forsøke å vise mer av det "hemmelige" GC på min nye blogg etterhvert. Ha en super søndag

Freshsister

28.05.2017 kl.12:52

Ja, skal du blogge derfra også? Det håper jeg virkelig! Da snakker du vel spansk? Masse lykke til, er en smule misunnelig;)

Skriv en ny kommentar

Husmorskolen

Husmorskolen

52, Ski

Jeg blogger om hvordan du kan holde orden i hjem og hode. Jeg ønsker å inspirere til små forandringer i hjemmet ditt, som gjør livet litt enklere. Husmorskolen gir tips, råd og kunnskap om de huslige oppgavene. Dette er ingen rosa blogg, den er mer grønn på en måte.

Kategorier

Arkiv