hits

GIVE AWAY - UNICORN FLOATS - sommerens must have på stranden

Denne erkjempe  stor  (2,75 cm) og  sykt kul. Datteren min Martine driver nettbutikken eviglykke.no og de gir bort en unicorn madrass med trekning 1.juni Alt du trenger å gjøre er å skrive en kommentar på siden deres på Facw om hvem som skal få den ( gjerne deg selv)

Gå til Facebook her eller ved å trykke på bildet

Denne er sa totally insta worthy. Ha en deilig søndag#giveaway #unicorn

Én kommentar

Tonje

14.05.2017 kl.10:21

DEN VIL JEG HA!!! Jeg HATER sånne "det er så synd på meg for ditt og datt, så plukk ut meg"-kommentarer. Det er bare det at søren klype. Det er synd på meg. Jeg er sengeliggende 20 timer i døgnet. Må ha de verst tenkelige piller for å overleve. Jeg har ingen venner. Et resultat av å være sengeliggende hele tiden. Jeg vurderer sikkert femten ganger i uka om jeg orker mer. Jeg må ha hjelp til å kle på meg, få smurt maten og fylt opp Mjøsa to ganger med bare mine tårer. Dette er et helsikes drittliv. Det som holder meg gående er tanken på Hellas i sommer. For da kan jeg ligge hele tiden, men det er HELT NORMALT! For på solsengen er jeg som alle andre. Så kan jeg ligge å høre på bølgene, kjenne solen varme eller ligge på en madrass på havet og drømme meg bort.

Når livet gir en mange harde slag så overlever man på drømmer, fantasi og mirakler. Hva passer mer enn å ligge på ryggen til en enhjørning da? Selve fantasidyret nummer en. Lykkebringeren. Og forhåpentligvis er det plass til jenta mi også, så vi sammen kan flyte av gårde på bølgene med fregner på nesen og smil i ansiktet. Da ville jeg følt meg lykkelig. 😊

Skriv en ny kommentar

Husmorskolen

Husmorskolen

52, Ski

Jeg blogger om hvordan du kan holde orden i hjem og hode. Jeg ønsker å inspirere til små forandringer i hjemmet ditt, som gjør livet litt enklere. Husmorskolen gir tips, råd og kunnskap om de huslige oppgavene. Dette er ingen rosa blogg, den er mer grønn på en måte.

Kategorier

Arkiv